Події, Спорт, Суспільство

Вихованка спортивної школи «Барса» із Шостки стала чемпіонкою України зі стрибків на акробатичній доріжці

З 20 по 23 лютого 2024 року у Києві відбулись Чемпіонат України серед жінок та чоловіків та Всеукраїнські змагання серед вікових груп «Меморіал Костянтина Венгеля» зі стрибків на акробатичній доріжці, де прийняло участь 140 спортсменів із 10 областей України. Про це повідомляє КДЮСШ м. Шостка на своїй сторінці Фейсбук.

У загальнокомандному заліку серед областей команда Сумської області посіла третє місце в загальному рейтингу, друга команда стала пʼятою.

У жіночіх командних змаганнях вихованки КДЮСШ «Барса” Ірина Бузирьова, Діана Денисова, Софія Бучинська, Вікторія Фащук – срібні призери чемпіонату.

Друга команда дівчат: Дарʼя Нагорянська, Тетяна Плавко, Ксенія Корж, Марина Гудовська після фінальних командних змагань залишились пʼятими. Олександр Овсюк, Євгеній Тарасенко, Михайло Ковбаса та Тимур Старжинський також показали пʼятий результат в командних змаганнях серед чоловіків.

Чемпіонкою України серед жінок 2024 року стала вихованка КДЮСШ «Барса» – Діана Денисова, а бронза у Софії Бучинської.

За результатами Всеукраїнських змагань місця розподілилися так:

І місце- Кирило Дюндік ( юнаки, вікова група 2014-2015 року народження);

ІІ місце – Владислав Риков ( юнаки, вікова група 2014-2015 року народження);

ІІІ місце- Марія Вовна ( дівчата, 2014-2015 року народження).

Підготували шосткинських спортсменів до змагань тренери Лілія Приходько, Михайло Трофименко, Наталія Мельник, Руслан Романченко та Лідія Матвієнко

Надалі спортсмени готуються прийняти участь у Чемпіонаті Європи у Португалії вже у квітні місяці.

Коментувати