Події, Суспільство

Без електропостачання залишаються мешканці 40 населених пунктів Сумщини

Працівники АТ “Сумиобленерго” продовжують працювати у посиленому режимі для забезпечення електропостачанням мешканців Сум та області. Аварійно-відновлювальні бригади працюють цілодобово, енергетики виїжджають на місця пошкодження електромереж і проводять ремонтні роботи. Внаслідок бойових дій електромережі зазнають значних пошкоджень, повідомляє АТ “Сумиобленерго”.

Так, станом на ранок 3 березня знеструмлені:

  • 1 лінія електропередач 110 кВ
  • 7 ліній електропередач 35 кВ
  • 4 підстанції 35/10 кВ18 ліній електропередач 10 кВ (із них 3 частково).

Без електропостачання залишаються мешканці 40 населених пунктів (із них 4 частково). Найбільш складна ситуація наразі на територіях обслуговування Краснопільської, Лебединської, Охтирської, Тростянецької, Великописарівської дільниць).

У пріоритеті енергетиків – лікарні, підприємства із забезпечення населення опаленням і водою. Енергетики просять із розумінням поставитися до тимчасової відсутності світла, вони фіксують кожне пошкодження і, за можливості, усувають його.

Кол-центр АТ “Сумиобленерго” продовжує працювати для споживачів електроенергії. Через оголошення повітряної тривоги або небезпеку обстрілів можливі перебої у його роботі, але оператори Товариства на зв’язку, приймають повідомлення та надають необхідну інформацію.

Телефони ко-центру: 0 (800) 300-247 (цілодобово, безкоштовно) або (0542) 659-659.

Коментувати