Р., Технології

Автоматизація кафе з додатком Poster – чому це потрібно

Власники кафе, кав’ярень, ресторанів чи інших закладів громадського харчування завжди повинні дбати про оптимізацію діяльності власної справи, розвитку та примноження бізнесу. І цього, зокрема, вдається досягати з допомогою використання спеціального програмного забезпечення для автоматизації всіх процесів, що відбуваються в закладі.

Одним з кращих додатків на вітчизняному ринку ПЗ для автоматизації, є, безперечно, застосунок Poster, який, до речі, можна спробувати безкоштовно, перейшовши за посиланням – на сайт розробника.

Використання спеціального ПЗ є вдалим рішенням, позаяк дозволяє власнику кафе не тільки в автоматичному режимі організовувати внутрішню роботу закладу, але й контролювати усі процеси, отримувати звіти про діяльність підприємства тощо.

Який функціонал пропонує додаток Poster

Застосунок має досить широкий функціонал, який є безмежно корисним для ресторанного бізнесу, зокрема:

  • Меню, яке можна налаштовувати під власні потреби (можна формувати категорії, додавати зображення та ін.);
  • Спеціальна опція нагадування про закупівлі. Додаток повідомить, коли потрібно поповнити запаси товарів;
  • Контроль усіх касових операцій. Це і інкасація, і закриття зміни, і контроль всіх транзакцій тощо;
  • Функція бронювання столиків. Працівники кафе всього в один клік забронюють столик для відвідувачів;
  • Автоматизація доставки. Працюйте із замовленнями з доставкою зручно та просто, контролюйте кур’єрів на всіх етапах виконання.

Крім того, програма для автоматизації кафе Постер має спеціальну опцію KitchenKit – це своєрідний екран для кухарів, покликаний значно спостити прийом замовлень кухарами, оперативно приймати та виконувати їх без плутанини.

Сильні сторони додатка Poster

Якщо говорити про переваги використання програми, тут варто виокремити декілька вагомих плюсів. По-перше, застосунок має інтуїтивно зрозуміле меню, є простим у освоєнні навіть новачками. По-друге, для використання Poster z не потрібно купувати спеціальне устаткування – достатньо смартфона, планшета чи іншого подібного гаджета. По-третє, програмне забезпечення сумісне з касовими апаратами, банківськими терміналами, принтерами для чеків тощо.

Особливої уваги заслуговує опція формування звітів – тут можна контролювати розвиток бізнесу, витрати, прибутки, аналізувати бізнес загалом, а відтак завжди мати розуміння, які позиції та напрямки необхідно оптимізувати.

Коли є реальне бажання вивести бізнес на новий рівень, використання спеціального додатка, зокрема, Постер – є єдине правильне та цілком виправдане рішення, яким ви будете задоволені.

Коментувати