Р.

Історія VELO в Україні

На правах реклами.

Продукція містить нікотин та викликає залежність. Дана продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

У листопаді 2019 року компанія “Бритіш Американ Тобакко Україна” офіційно презентувала у своєму портфелі новий продукт. Ним виявилися нікотинові паучі без тютюну під маркою VELO, які з’явилися на українському ринку.

До нашої країни цей продукт спочатку прийшов зі Швеції. В цій державі категорія продукції для перорального використання розвинена вже давно. При цьому вже зараз на території України нікотинові паучі без тютюну добре сприймаються споживачем – є позитивні відгуки від використання паучів. https://go-velo.com.ua/

Де можна придбати нікотинові паучі VELO в Україні

Сьогодні ці нікотинові паучі можна придбати на офіційному сайті бренду VELO, в магазинах мережі “Фортуна”, а також у тютюнових кіосках і відділах супермаркетів із тютюновою продукцією.

Незалежно від місця вашого проживання, замовити продукцію марки VELO можна онлайн. Зробити замовлення найпростіше через офіційний сайт виробника, оформивши доставку в будь-який населений пункт України. На період карантину доставка від однієї упаковки виконується через компанію “Нова Пошта” безкоштовно.

Якими бувають нікотинові паучі VELO

Продукція VELO представлена паучами з варіативним вмістом нікотину – від 4 до 11 мг. Це дозволяє вам підібрати продукт під свої індивідуальні потреби, щоб споживання нікотину не спричиняло дискомфорту через надмірну міцність паучів.

Паучі VELO представлені різноманітними смаками: солодка м’ята, лісові ягоди, тропічні фрукти.

У чому переваги паучів марки VELO

Відмінною особливістю нікотинових паучів є відсутність у складі тютюну. Паучі розміщуються між верхньою губою та десною, завдяки чому нікотин всмоктується в кров. Ніякого горіння при цьому не відбувається, то ж відсутні дим, попіл та неприємний тютюновий запах.

Використання паучів не завдає дискомфорту людям навколо. У зв’язку з цим продукцію VELO можна використовувати у громадських місцях, транспорті, літаку тощо, незалежно від часу.

Нікотиновий пауч VELO достатньо покласти між верхньою губою і яснами. Важлива умова – пауч повинен щільно прилягати до ясен, бажано в області між другим і третім зубом. Початок вивільнення нікотину можна визначити по легкому відчуттю поколювання. Воно виникає тільки на початку використання, але згодом вщухає і використання паучу стає більш комфортним. Сам сеанс триває від 5 до 30 хвилин, залежно від бажаного відчуття насичення. Але треба зауважити, що тримати один пауч можна не більше однієї години.

Продукція призначається для повнолітніх споживачів, які вже отримують нікотин через куріння або іншим способом. Продаж і використання продукту особами молодше 18-ти років категорично заборонені.

Коментувати