Петиції

До нашої редакції звернувся брат військовослужбовця з проханням поширити петицію про присвоєння звання Героя України (посмертно)

13 травня поблизу населеного пункту Макіївка на Луганщині, внаслідок ворожого обстрілу, загинув старший солдат Гагуа Борис Іванович, на позивний Маджахед.

Борис Гагуа народився 12 лютого 1996 року у Дніпродзержинську. У 2015 році закінчив ПТУ №15. Борис с перших днів початку повномаштабного вторгнення, а саме з березня 2022 року, не вагаючись пішов добровольцем до лав Національної Гвардії України.
Із честю та гідністю Він разом із побратимами боронив цілістність нашої держави на Донецькому та Луганскому напрямку. За мужність захищаючи Батьківщину, був представлений до нагород ( а тепер нажаль посмертно ).
Загинув Гагуа Борис Іванович мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, під час обстрілу противником 12 травня 2024 року поблизу н.п. Макіївка Сватівського району Луганської області.
Борис відважно виконав свій обов’язок громадянина України. У нього залишилися мати, дві сестри та брат.

Просимо усіх небайдужих підписати петицію “Присвоєння звання Героя України (посмертно) старшому солдату ГАГУА БОРИСУ ІВАНОВИЧУ”.

Коментувати