102

Жінка намагалась “домовитись” з патрульними

Під час патрулювання міста співробітники у складі групи реагування патрульної поліції Шостки побачили жінку, яка вживала пиво у громадському місті, в порушення вимог чинного законодавства. Правоохоронці зробили їй зауваження. Жінка занервувала і під час бесіди  намагалась непомітно викинути маленький коробок. ЇЇ дії помітили полісмени, перевірили вміст коробки і виявили там подрібнену суху марихуану.

Щоб уникнути відповідальності ( адже раніше  вона вже мала проблеми з законом за незаконне зберігання наркотиків) жінка вирішила «домовитись» з ними і поклала  до службового автомобіля полісменів 1 400 гривень.

Реакція правоохоронців була миттєва: останні доповіли про цей факт керівництву і  задокументували спробу дачі неправомірної вигоди.

Наразі відносно жінки відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Санкція статті передбачає штраф від 500 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк, повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Коментувати