Новини

Закони, які партія “Слуга народу” хоче прийняти до кінця 2019 року народний депутат по 160 виборчому округу вже раз проігнорував

Голова партії “Слуга народу” Дмитро Разумков назвав закони, ухвалення яких ця політсила буде домагатися ще до кінця 2019 року. Він наголосив, що “Слуга народу” наполягатиме на ухваленні законів про імпічмент і незаконному збагаченні.
«Після парламентських виборів партія “Слуга народу” буде в першу чергу наполягати на прийнятті законопроектів про імпічмент президента, про відповідальність за незаконне збагачення, які вніс Володимир Зеленський, і про скасування депутатської недоторканності», — заявив Разумков. Він додав, що партія Слуга народу зараз розробляє закон про парламентську опозицію. Нагадаємо, 4 червня Рада відмовилася розглядати законопроект президента Володимира Зеленського про процедуру імпічменту, який він вніс 29 травня. 3 червня Зеленський вніс в Раду законопроект про незаконне збагачення, Рада відмовилася його розглядати 6 червня.
Депутат по 160 виборчому округу Ігор Молоток, останню каденцію провів у стінах парламенту, тому не складно прослідкувати, як Ігор Федорович голосував за закони, які є принциповими для нового президента і держави взагалі.
У випадку с законом про процедуру усунення Президента з поста (імпічмент) Ігор Молоток Не голосував.
Коли відбувалось голосування щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, і покарання за набуття таких активів депутат Ігор Молоток був відсутній.
Коли у парламенті  проходило голосування про включення до порядку денного сесії проектів законів про внесення змін до деяких законів України у зв’язку зі зміною виборчої системи для виборів народних депутатів України народний обранець голосував Проти.
Виходить, що Ігор Федорович не підтримав жодного законопроекту, внесеного президентом України Володимиром Зеленським, відстоюючи тим самим продажну виборчу систему в український парламент за мажоритарними списками, позбавивши законного права відправити президента у відставку і захистивши себе від відповідальності за незаконне збагачення.
Джерело: https://www.unian.ua

Коментувати