102

За час профілактичного відпрацювання міста у шосткинців вилучено 6 кг. наркотиків

У Шостці поліцейські підбили підсумки проведення першого етапу профілактичного відпрацювання міста та району. Розкрито вже вісім злочинів, з незаконного обігу вилучено понад 6 кілограмів наркотичної сировини, притягнуто до адміністративної відповідальності 130 осіб – такі попередні результати проведення у місті і районі першого етапу профілактичного відпрацювання. По іншим зареєстрованим фактам кримінальних правопорушень ведуться подальші процесуальні та оперативні заходи.

Нагадаємо, за ініціативи начальника ГУНП області Руслана Пиняги на території Шостки та району з другого жовтня проводилось профілактичне відпрацювання, в якому були задіяні понад сотня працівників поліції і військовослужбовців Національної Гвардії України.
Правоохоронці перевіряли місця масового скупчення людей на факт встановлення вживання алкогольних напоїв або наркотичних речовин, викривали правопорушників на автошляхах Шосткинщини, проводили слідчо-оперативні заходи по виявленню підозрюваних у скоєнні крадіжок, виявляли осіб, які незаконно зберігали наркотики, зброю тощо. Також поліцейські проводили профілактичні бесіди з особами, котрі схильні до вчинення правопорушень.
У результаті відпрацювання було розкрито вісім злочинів серед яких крадіжки з приміщень громадян, грабіж, шахрайство, незаконний збут наркотичних речовин. З незаконного обігу було вилучено понад 6 кілограмів наркотиків.
До адміністративної відповідальності за різні види правопорушень притягнуто 130 осіб, серед них 17 – за виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення та 6 – за керування транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.
Відпрацювання продовжується, другий етап превентивних заходів торкнеться і населені пункти в Ямпільському та Середино-Будському районі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати