Без категорії, Новини, Спорт

Визначені переможці масштабного спортивного змагання “Шостка спортивна – громада активна”

Сьогодні, 24 травня, в нашому місці вперше пройшли масштабні спортивні змагання “Шостка спортивна – громада активна”, з призовим фондом більш ніж 300 000 грн. В протистоянні взяли участь 11 команд загальноосвітніх закладів Шосткинської громади. Прикметно, що учасниками команд були не тільки діти але й батьки та вчителі.

За підсумками спортивних баталій, в рамках яких учасникам довелося пройти не прості випробування не тільки фізичної підготовки але й сили волі, беззаперечну перемогу здобула команда спортсменів школи № 7, яка принесла їм головний приз змагань – 150 000 грн.

Команда школа № 8  заслужено зайняла ІІ місце і отримала почесну грамоту та  грошовий подарунок на суму 100 000 грн.

Почесною грамотою та сертифікатом в розмірі 50 000 грн. за зайняте ІІІ місце у змаганнях «Шостка спортивна – громада активна» була нагороджена команда школи № 12

Команда школи № 1 зайняла в спортивному протистоянні IV місце і отримала грошовий подарунок – 20 000 грн.

Кращими вболівальниками були  визнані школа-ліцей та школа № 1, які розділили між собою 1 місце і отримали грошову винагороду в розмірі 2000 грн. кожна.

На другому місці, також, опинилися групи підтримки двох навчальних закладів – гімназія та Ображіївський НВК, які отримали по 1000 грн.

Фото Lyudmila Lavreniuk

Коментувати