Новини

В ШОСТЦІ ЖИТЕЛІ ЩЕ ОДНОГО БУДИНКУ ХОЧУТЬ ПЕРЕЙТИ НА “АВТОНОМКУ”

Мешканці будинку №8, що по вулиці Щедріна, просять від`єднати їх будівлю від централізованого теплопостачання і перевести її на “автономку”. Про це повідомив завідувач сектором роботи зі зверненнями громадян Управління житлово-комунального господарства Геннадій Мелашенко. “В цьому будинку 18 квартир, в сімох з яких вже встановлене індивідуальне опалення. У зв’язку з тим, що через високі тарифи мешканці несуть великі фінансові втрати, вони провели загальні збори і просять їх будинок перевести на “автономку”, – підкреслив керівник.


Натомість голова постійної депутатської комісії Віктор Мозолевський поцікавився у пана Мелашенка, чи 100% мешканців будинку дали згоду на підключення індивідуального опалення. В той же час він назвав спекуляцією поведінку шосткинців, які проживають за адресою – вул. Робоча, 6 і які звинувачують керівництво ТЕЦ у тому, що воно не дозволяє їм підключити “автономку”. “Там пять человек отказались от индивидуального отопления, но при этом рассказывают, что “Харьковэнергоремонт” не дает им разрешения на установку”, – розповідає Віктор Мозолевський.
Варто зазначити, що ситуацію, яка склалася у будинку №6 по вул. Робочій, газета “Полісся” вже висвітлювала у номері від 25.07.2019. Нагадаємо, що згідно з рішенням сесії Шосткинської міської ради мешканці цього дому мають право на віялове підключення автономного опалення, яке може бути здійснене протягом найближчих двох років. Адже через фінансові труднощі п’ятеро пожильців не можуть перейти на “автономку” вже цього року. Вони скаржаться, що заяви про повну відмову від індивідуального опалення їх змусили написати представники ТЕЦ, при цьому погрожуючи залишити їх на зиму без тепла.

Коментувати