102

В Шостці призначено нового керівника поліції

10 січня, начальник ГУНП в Сумській області підписав наказ про призначення керівником Шосткинського відділу поліції Сергія Забозлаєва.

До цього пан Забозлаєв працював начальником відділення поліції в Середина-Буді.

Офіційне представлення його колективу шосткинської поліції заплановане на понеділок, повідомила начальник відділу комунікацій ГУНП в Сумській області Ельвіра Біганова.

В свою чергу Валерій Строкач, який до цього був начальником Шосткинського відділу поліції  повідомив, що повертається в Головне управління Національної поліції в Сумській області:

Сьогодні знаковий для мене день. Прощаюсь, як керівник, зі своїм робочим колективом. Повертаюсь працювати в Головне управління Національної поліції в Сумській області.
За ці два неповних роки мого керівництва вдалось багато чого зробити для колективу, для поліпшення матеріально-технічної бази підрозділу. Було важко, але я відчував підтримку з боку керівництва міста та району, свого колективу, простих мешканців, вже рідної, Шостки. Я вдячний Вам за це.
Звичайно, попередження і розкриття злочинів, виявлення правопорушень було в пріоритеті моєї роботи за весь час перебування на посаді, проте, для мене, як керівника, на першому місці завжди стояли люди: їх турботи і побоювання. Я намагався приділити увагу кожному, будь-то співробітник чи звичайна людина, допомогти в міру своїх сил і можливостей.
Для мене було честю працювати в Шостці. Я вдячний всім за допомогу, порозуміння та підтримку.

Коментувати