102, Новини

УВАГА! Поліцейські Шостки розшукують безвісті зниклу жінку (фото)

Дев’ятого червня 80-річна Радченко Тетяна Онисіїна пішла з дому і не повернувся, її місце перебування досі залишається невідомим. Поліція вживає всіх заходів, аби розшукати зниклу літню жінку і розраховує на допомогу небайдужих громадян.

Про безвісті зниклу пенсіонерку поліцію повідомила її донька. Вона розповіла, що в обідню пору, вчора, її мати пішла з дому і не повернулась. Місце перебування її залишається невідомий. За словами жінки, остання неодноразово залишала місце мешкання, проте самостійно поверталась назад.
На розшук безвісті зниклої старенької зорієнтований особовий склад Шосткинського відділу поліції. Відповідне орієнтування, з описом зовнішності та фотокарткою, розіслане у всі відділи та відділення поліції Сумщини. Правоохоронці перевіряють місця можливого знаходження жінки, опитують її знайомих та сусідів.
На вигляд розшукуваній 80 років, зростом 160-165 см, худорлявої статури. Має сиве волосся та світлі очі.
Була вдягнена у салатний светр з блисками, темні брюки. Взута у чорні туфлі. На голові мала білий вовняний платок.
Поліція закликає всіх громадян не бути байдужими. Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку Радченко Тетяни Онисіївни, прохання повідомити до Шосткинського відділу поліції за адресою: вулиця Свободи, 67, або за телефонами: 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102».
Будемо вдячні за допомогу!

Шосткинський відділ поліції

Коментувати