Без категорії, Спорт

Учні школи №13 – учасники програми «Healthy Schools»

Школа №13 взяла участь у програмі “Healthy Schools: заради здорових та радісних школярів”. Це програма, що реалізується Центром “Розвиток КСВ” та  Mondelēz International Foundation з метою популяризації здорового способу життя, раціонального харчування серед учнів.

У 2020-2021 навчальному році програма  складається з трьох челенджів протягом навчального року, присвячених здоровому харчуванню, фізичній культурі та психічному (ментальному) здоров’ю. Кожен челендж має своїх 5 переможців, яким буде присуджено гранти на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій.

З 16 листопада по 16 грудня триває челендж “Фізична культура”. В ньому бере активну участь  3-В клас разом з класним керівником Любов’ю Кулик. Учні звітували кожного тижня корисними справами. Вони робили вправи для постави, займались комплексом ранкової гімнастики складеним і оформленим учнями, займались танцювальною гімнастикою, провели класну міні-олімпіаду. Започаткували цікавий формат сімейного корисного дозвілля –  відео-хвилинки занять спортивними вправами разом з батьками.  За словами Любові Василівни, головне завдання програми – набуття та засвоєння учнями нових знань про здоровий спосіб життя, впровадження нових форм організації тематичного дозвілля учнів було виконано на 100%.

 

Коментувати