101

У Шостці сталась маштабна пожежа в гаражному кооперативі (відео)

30 січня о 17:21 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на території гаражного кооперативу по вул. Депутатська, м. Шостка. До місця події було направлено черговий караул 4-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Як стало відомо, незадовго до виникнення пожежі власник одного із гаражів проводив ремонті роботи газової системи свого автомобіля. Зі слів чоловіка, він відчув запах газу, в цей момент палала буржуйка, а в же за лічені секунди спалахнув автомобіль. Полум’я миттєво поширювалося, власник транспортного засобу не звернувся за допомогою до рятувальників, а спробував самотужки витягнути його на вулицю. Коли пожежа набула масштабних розмірів чоловік зателефонував до Служби «101».

Через 8 хвилин на місце події прибули 3 одиниці спец техніки та 11 чоловік особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій. В цей момент вогонь охопив 2 гаражі та легковий автомобіль Skoda Fabia.

О 18:08 пожежу вдалося локалізувати та врятувати 5 гаражів, що знаходилися впритул до епіцентру горіння. О 19:36 пожежу ліквідували.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Остаточна причина пожежі на даний момент встановлюється.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Коментувати