102

У Шостці поліцейські викрили дівчину, яка обікрала свого знайомого

За допомогою до поліції Шостки звернувся 41-річний місцевий житель. Він розповів, що при невідомих обставинах у нього зник мобільний телефон. Правоохоронці провели перевірку і встановили перебіг подій.

Того вечора заявник відпочивав у компанії двох молодих дівчат у селищі Вороніж Шосткинського району. Одній з них він дав погрітися свою куртку, в кишені якої знаходився гаджет. Після повернення верхнього одягу, власник помітив зникнення «мобільного».

Поліцейські встановили особу дівчини. Нею виявилась 18-річна жителька Шостки, яка спочатку заперечувала свою провину. Проте пізніше зізналася, що дійсно скористалась ситуацією та викрала телефон. В подальшому засіб зв’язку продала, а гроші витратила на свої потреби.

Правоохоронці вже знайшли викрадену річ, вилучили її та повернули власнику. Відносно зловмисниці у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років. Остаточне покарання їй визначить суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати