102

У Шостці поліцейські викрили чоловіка, який обікрав підвал місцевої жительки

Зловмисник вночі пробрався до підвального приміщення пенсіонерки та викрав звідти картоплю, консервацію, санчата та металеві візочки. Поліцейські не тільки швидко встановили підозрюваного, а й повернули власниці її майно.
Із заявою про крадіжку до поліції звернулася 63-річна жителька Шостки. Жінка розповіла, що невідомий проник до її підвального приміщення, що знаходиться у багатоповерхівці, та викрав звідти 14 мішків картоплі, консервацію, дві «кравчучки» та дитячі санчата. Збиток склав понад 4 000 гривень.
Провівши ряд пошукових заходів, правоохоронці швидко встановили причетність до крадіжки раніше судимого 26-річного жителя сусіднього багатоквартирного будинку.
Підозрюваний розповів, що майно з підвалу пенсіонерки завантажив на викрадені санчата та перевіз у надійне місце. В подальшому планував використовувати це майно для власних потреб.
Поліцейські вже вилучили викрадені у пенсіонерки речі та повернули їх власниці. У поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі.
Светлана Ковальчук, Денис Якименко и ещё 3
Поделились: 1
Нравится
Комментировать
Поделиться

Коментувати