102

У раніше судимого шосткинця виявили наркотики

За оперативною інформацією чоловіка на вулиці зупинили співробітники карного розшуку. При собі він мав пакет з речовиною схожою на амфетамін.
В ході комплексних оперативних заходів націлених на виявлення осіб причетних до незаконного обігу наркотиків, співробітники карного розшуку отримали інформацію щодо місцевого жителя, який може незаконно зберігати наркотичні речовини. Провівши відповідну перевірку, поліцейські зупинили чоловіка на одній з вулиць міста.
«У 32-річного жителя Шостки, який кілька місяців назад звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за наркотики, наші співробітники знайшли та вилучили пакет, в якому знаходилась біла порошкоподібна речовина схожа на амфетамін, – коментує Ігор Нагорний, начальник Шосткинського районного управління поліції.Знайдене поліцейські вилучили та направили експертне дослідження».
Підозрюваний розповів правоохоронцям, що наркотики зберігав для власного вжитку.
За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Слідчі дії тривають. Наразі правоохоронці встановлюють походження цієї речовини.

Коментувати