102, Новини

У ПУНКТАХ ПРОПУСКУ СУМЩИНИ ПРИКОРДОННИКИ ПОСИЛИЛИ КОНТРОЛЬ ПРИ В’ЇЗДІ ГРОМАДЯН В УКРАЇНУ

Державна прикордонна служба України при чіткій і злагодженій взаємодії з Міністерством охорони здоров’я та органами місцевої влади вживає максимум зусиль задля недопущення поширення в Україну коронавірусу

Днями прикордонники Сумського загону розпочали температурний скринінг усіх громадян, які прибувають на територію України через автомобільні та залізничні пункти пропуску (контролю), що функціонують на українсько-російському кордоні в межах Сумської області.

Усі військовослужбовці, які виконують завдання у пунктах пропуску (контролю), забезпечені індивідуальними засобами захисту – масками та гумовими рукавичками, а також приладами для вимірювання температури тіла громадян.

Крім цього в управлінні прикордонного загону створено спеціальну ситуаційну групу, яка в цілодобовому режимі аналізує інформацію з усіх пунктів пропуску (контролю).

Наголосимо, що у разі фіксації на кордоні людини із підвищеною температурою та початковими ознаками захворювання – вона одразу ж направляється на додаткове медичне обстеження. Прикордонники роблять все належне для того, щоб особи з видимими ознаками захворюваності були виявлені на кордоні і безперешкодно не потрапили на територію України.

Прикордонники просять громадян з розумінням ставитися до заходів, що вживаються. Вони роблять все належне, щоб люди, перетинаючи кордон, не відчували незручностей.

Сумська обласна державна адміністрація 

Коментувати