102

У двох шосткинців під час огляду виявили наркотики

Обидва чоловіки порушили адміністративне законодавство України, й під час складання на них адміністративних матеріалів, поліцейські виявили в кишенях правопорушників ще й речовини схожі на наркотичні.
Під час профілактичної роботи в Садовому мікрорайоні Шостки, дільничний офіцер поліції побачив чоловіка, який палив цигарки на території учбового закладу. Для складання адміністративного матеріалу 34-річного правопорушника запросили до дільничного пункту поліції. Там, під час огляду його речей, був знайдений та вилучений пакет, в якому знаходилась порошкоподібна біла речовина, схожа на амфетамін.
В іншому випадку 34-річний шосткинець попав у відділ поліції за скоєне ДТП: рухаючись на велосипеді він в’їхав у автомобіль. Під час складання на чоловіка адміністративного протоколу поліцейські виявили та вилучили у нього чотири паперові згортки з сухою та подрібненою рослинною речовиною схожою на марихуану.
Наразі вилучені речовини направлені на експертне дослідження. За обома фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне зберігання наркотичних речовин». Слідчі дії тривають.

Коментувати