Новини, Р.

Топ-7 наймодніших і трендових головних уборів для зими-2021

Без чого неможливо обійтися в холодну зимову пору? Звичайно ж, без теплої шапки! Вже давно відійшли в минуле ті часи, коли ми одягали шапку тільки за наказом батьків, і відразу ж знімали її, ледь вийшовши з дому. Сьогодні можна знайти стільки головних уборів, модних, стильних, які підходять до різних образів, що ними гріх нехтувати. За даними майданчику продажу речей Shafa.ua ми вирішили розібратися докладніше, які тенденції головних уборів будуть найактуальнішими взимку-2021. Грійтеся з комфортом і будьте в тренді!

В’язана шапка

«Куди без шапки?!» — відразу ж пригадується грізний окрик мами при спробі вийти з дому взимку без головного убору. Тепер це зовсім не проблема, адже теплі і затишні шапки з м’якої в’язки можуть бути найрізноманітніших фасонів. Однозначно в тренді — шапка-біні, з тонкої трикотажної машинної в’язки, щільно охоплююча голову і трохи подовжена. В принципі, можна зробити відворот, якщо любите, щоб шапочка прилягала до голови. Або, навпаки, залишити її без відвороту — це створить модний і стильний street look. В’язані шапки будь-якого фасону підходять для спортивних образів, але якщо це стримана і акуратна модель, то її цілком можна надіти і з діловим пальто.

Кашкет

Одним з найяскравіших хітів в плані головних уборів за холодний сезон 2020-2021 став кашкет або кепі. Схожий на поліцейську кепку або кашкет військових, він чудово вписується в велику кількість образів в стилі casual. Матеріал виконання може бути будь-яким — від тканого текстилю до шкіри, і навіть блискучого лаку або вінілу. Чорний колір — поза конкуренцією, він підійде до будь-якого іншого одягу. Але якщо хочете більше яскравості, можете вибирати жовтий, гірчичний, навіть червоний або рожевий. Кашкети-кепі відмінно підходять до діловим look’ів, додаючи в них трохи зухвалості і, однозначно, трендовості.

Берет

Не варто думати, що берет — щось застаріле з далекого радянського минулого. У цьому сезоні він буквально підкорив подіуми. Хочете додати образу справжнього французького шику? Тоді точно вибирайте берет. Як його носити, залежить тільки від вашого настрою: рівно і симетрично надівши на голову або хвацько зсунувши набакир. Берети підходять до шуб, а до тренчів і пальто — особливо! Якщо берет все ще здається вам застарілим, вибирайте яскраві відтінки, які будуть поєднуватися з верхнім одягом або аксесуарами, або незвичайні принти. Хіт зими-2021 — берети з анімалістичними принтами і варіанти в клітку.

Хустка

Хустку можна відмінно обіграти в образі в стилі babushka, зав’язавши її традиційним способом під підборіддям. Цей головний символ 50-60-х років і стилю new look сьогодні в буквальному сенсі переживає друге народження. Подивіться, як жіночно і елегантно виглядають яскраві барвисті хустки зі складними принтами і орнаментами в поєднанні з однотонним пальто або навіть норковою шубою. А якщо хочете вписати косинку в спортивний стиль або в стиль casual, зав’язуйте його як бандану — саме так роблять зірки світової величини: Хейлі Бібер і Дуа Ліпа.

Кепки і бейсболки

Ще один хіт сезону, причому можна сказати, що бейсболки знаходяться поза сезонності: їх можна носити цілий рік! Якщо говорити саме про зимові варіанти, вони можуть бути утепленими, а не з сітки, як на літо. Фетр, вовна, шкіра, навіть хутро — все може бути присутнім в цьому головному уборі. Крій може бути традиційним спортивним, таким, як у справжніх бейсболістів, прилеглим до голови і з явно вигнутим козирком. А може бути він і «реперським», об’ємним, ніби oversize, з козирком прямим і широким. Такі варіанти, як і всі інші, ви без зусиль знайдете на порталі з продажу одягу Shafa.ua.

Панами

А що ви скажете про панами? Думаєте, вони підходять тільки для пікніків і походів в теплу пору року? Зовсім ні! Спочатку вони були придумані для рибалок, так і називалися: рибальський капелюх. Але зараз такі панами можна носити куди завгодно і поєднувати практично з чим завгодно. Для холодної пори року обирайте утеплені варіанти з вовняних матеріалів або з дутої об’ємної стьобаної плащової тканини. Для більш гламурного виходу можна надіти панаму з атласу, шовку або сатину, з яскравої кольорової бавовни, навіть зі шкіри або лакового матеріалу.

Капелюхи

Ну і, звичайно ж, капелюхи! Це справжнісінька класика, яка ніколи не виходила з моди. Єдине, що часто капелюхи недооцінювали, вважаючи їх чимось аж занадто аристократичним і невідповідним до повсякденних практичних образів. Але капелюх може бути дуже різним. Широкополі капелюхи чудово виглядають з розкльошеними пальто і чобітками на шпильці. А ось капелюхи з вузькими полями, які називають «федора», підійдуть і для образів з шкірянками, джинсами і навіть спортивними костюмами.

Коментувати