Спорт

Стало відомо з ким вийде на ринг боксер Іван Редкач

Неординарний боксер-професіонал Іван Редкач нарешті дізнався ім’я наступного суперника. 34-річний уродженець Сумщини повинен зійтися з колишнім чемпіоном світу в чотирьох вагових категоріях американцем Едріеном Бронером. Про їхній можливий бій говорили вже давно, але Бронеру заважали його постійні проблеми з законом. Українець же кілька разів провокував суперника і нарешті, схоже, домігся свого, пише segodnya.ua.

Про своє рішення повернутися саме боєм з Іваном Едріен повідомив сайту BoxingNews24. Перед цим він останній раз виходив у ринг ще в січні 2019 року, програвши за очками знаменитому філіппінцю Менні Пак’яо. Боксери виступають переважно в напівсередній вазі (welter) – до 147 фунтів (до 66,7 кг), але їх поєдинок очікується категорією нижче – до 140 фунтів. Тепер справа за промоутерами організувати «файт». Редкач останній раз бився в лютому, коли за очками поступився американцеві Денні Гарсія.

Раніше Бронер повинен був боксувати з українцем, але сів у в’язницю. На цей момент у нього більше 20 підтверджених випадків порушення закону: пограбування, бійки, побиття, водіння в нетверезому вигляді, шантаж.

Коментувати