Без категорії, Благодійність

Шосткинці Джамілі Кізтугановій потрібна допомога: дівчині діагностували онкологію

28-річна шосткинка Джаміля Кізтуганова нещодавно дізналась що має онкологічне захворювання. Про це повідомляє ШосткаNews.City.  Дівчину у Шостці знає багато людей. Її родина звертається до всіх небайдужих за допомогою.

Джаміля — випускниця школи №5 та Шосткинського медичного училища. Завоювала любов багатьох дітей за часів роботи вожатою у дитячому позаміському таборі «Світлий». Там же вона познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Андрієм.

У 2016 році дівчина взяла участь у параді наречених. Тоді Джамілю чекав приголомшливий сюрприз — пропозиція руки та серця і справжня весільна церемонія. Джаміля та Андрій познайомилися в літньому таборі відпочинку і через рік вирішили одружитись. Про те, що свідками пропозиції вийти заміж стане багато городян, вона не знала до останнього, але історія кохання мала щасливий кінець — пара стала родиною, обмінявшись клятвами вірності та обручками.

Зараз дівчина працює фармацевтом в одній з аптек міста. Про свій діагноз вона дізналась всього декілька днів назад.

Зараз Джаміля знаходиться в Києві та потребує термінової операції по видаленню пухлини. Будь-яка фінансова допомога буде шансом для неї жити.

Карта Приватбанка: 5168757387724174 Брюховецький Андрій Анатолійович (чоловік)

5168757375434505 Кізтуганова Людмила Валентинівна (мама).

Коментувати