102

Шосткинець вирішив випити вартісне спирне, не розрахувавшись

Подія сталася у Шостці. Не маючи грошей на спиртне, неодноразово судимий шосткинець вирішив викрасти його у супермаркеті. Проте не врахував, що його одразу викриють за допомогою камер відеонагляду.

До дільничного офіцера поліції звернулася управляюча одного з супермаркетів Шостки. Жінка розповіла, що кілька хвилин назад невідомий викрав з магазину віскі, вартість якого складає понад 400 гривень. Дії зловмисника зафільмувала камера відеонагляду.

Оперативно прибувши за вказаною адресою, поліцейські впізнали у злодію на відео неодноразово судимого 47-річного місцевого жителя. Його одразу розшукали та допитали.

За словами підозрюваного, він не мав грошей на спиртне, а тому вирішив його вкрасти. Втім «добутий» алкоголь він так і не встиг випити.

Поліцейські вилучили у чоловіка пляшку віскі та повернули її власникам. Відносно зловмисника у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі, проте остаточне покарання йому визначить суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати