Спорт

Сестри Єлизавета та Олександра Заяць вибороли золото і срібло у Відкритому чемпіонаті з художньої гімнастики

19-21 квітня  в Сумах відбувся Відкритий чемпіонат Сумської області з художньої гімнастики. Традиційно в легкоатлетичному манежі збирається велика кількість учасниць. Ось і цього разу приїхало 265 гімнасток з Київа, Запоріжжя, Полтави, Маріуполя та Харкова. Наша область була представлена двома командами з м. Суми (СК ”Олімпійський” та ДЮСШ 2) та Шостки (ДЮСШ “Барса”)..Змагання були дуже складними та напруженими емоційно, бо вперше чемпіонат області проводився з виходом у фінал, у який відбиралося тільки 6 найкращих гімнасток. Не всім дівчатам вдалося впоратися з хвилюванням, але загалом команда показала гарні результати.
Наша найменша учасниця Степанищенко Олеся 2011 р.н. посіла 1 місце у своїй віковій категорії та Сергієнко Карина 2010 р.н. показала 3 результат по програмі юнацького та 3 дорослого розряду.
По програмі кандидатів у майстри спорту боротьбу за вихід у фінал вели 26 гімнасток. За сумою 3 видів до фіналів потрапили наші Єлизавета та Олександра Заяць, де вони змагалися з Київськими гімнастками школи Дерюгіної та ДЮСШ 18. Заяць Елизавета у фіналах зі стрічкою виборола золото, а Заяць Олекасндра – срібло. Вітаємо дівчат та їх тренера Юлію Токареву!

КДЮСШ м. Шостка

Коментувати