Благодійність

Потрібна допомога!!!

Валерій Самоленко потребує дороговартісного лікування

 

Шосткинка Анастасія Глущенко на своє повноліття дізналась про страшний діагноз.

Тривожні симптоми з’явились напередодні, коли Настя через карантин повернулась до Шостки з навчання. Вона студентка першого курсу Київського національного авіаційного університету, випускниця школи №7, та студії сучасного танцю «Let’s gо!». У дівчини трималась температура 37 градусів впродовж місяця. Звернулись до шосткинських лікарів, здали аналізи, які показали знижені лейкоцити в крові. Вчора Анастасія  вже проходила обстеження в Сумській обласній дитячій лікарні, де і поставили невтішний діагноз. Так як хвороба розвивається дуже стрімко, сьогодні Анастасія приїхала до Києва, в клінічний онкологічний центр, де буде проходити лікування.

Не дивлячись на всі труднощі, які чекають на молоду дівчину та її родину, головна новина – хвороба виліковна, єдине що потрібно — наша підтримка. Відомо, що батько Анастасії Олександр Глущенко, не перший рік служить в зоні АТО, захищаючи суверенітет держави. Звісно, що великих заощаджень родина немає, а гроші на дороговартісні ліки потрібни вже зараз. Звертаємось, до всіх у когоє серце, допоможіть Анастасії видужати і здолати хворобу, яка затьмарила її повноліття.

Глущенко Олександр Дмитрович (батько). (099)544-43-02

Номер карти ПриватБанку 5168 7422 0626 3919

Шосткинці Джамілі Кізтугановій потрібна допомога: дівчині діагностували онкологію

Джаміля — випускниця школи №5 та Шосткинського медичного училища. Завоювала любов багатьох дітей за часів роботи вожатою у дитячому позаміському таборі «Світлий». Там же вона познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Андрієм.

У 2016 році дівчина взяла участь у параді наречених. Тоді Джамілю чекав приголомшливий сюрприз — пропозиція руки та серця і справжня весільна церемонія. Джаміля та Андрій познайомилися в літньому таборі відпочинку і через рік вирішили одружитись. Про те, що свідками пропозиції вийти заміж стане багато городян, вона не знала до останнього, але історія кохання мала щасливий кінець — пара стала родиною, обмінявшись клятвами вірності та обручками.

Зараз дівчина працює фармацевтом в одній з аптек міста. Про свій діагноз вона дізналась всього декілька днів назад.

Зараз Джаміля знаходиться в Києві та потребує термінової операції по видаленню пухлини. Будь-яка фінансова допомога буде шансом для неї жити.

Карта Приватбанка: 5168757387724174 Брюховецький Андрій Анатолійович (чоловік)

5168757375434505 Кізтуганова Людмила Валентинівна (мама).

Учню школи №11 терміново потрібна наша допомога (фото)

Горе у родину прийшло зненацька. Дитині стало зле, медики поставили невтішний діагноз — гострий лейкоз. Хлопчик — Ілля Литвинов учень 11 класу школи №11. Нині дитина перебуває у Києві, де йому роблять пункцію. Ілля потребує нашої з вами термінової допомоги. В першу чергу педагоги і рідні просять здати кров у Центрі крові на Знаменській. (Обов’язково повідомити, що для Літвінова Іллі).

Кошти можна надсилати на картку банку:

ПриватБанк 4149 4393 1560 1249

мама Литвинова Любовь Василівна

тел. 0971808306

 

Женщина шесть лет борется с недугом, помочь ей может только дорогостоящая операция

Жизнь так устроена, что сегодня ты молод и красив, а завтра страшный диагноз лишает тебя надежды на будущее. Но нужно бороться с болезнью, особенно если есть шанс на выздоровление. Ежедневную борьбу с недугом ведет Елена Александровна Новикова (Ковбаса).

Она  — уроженка Шостки, 17 лет прожила в Сумах, но из-за болезни  вместе с дочерью вернулась к матери. Шесть лет назад молодая женщина, Елене сейчас 38, почувствовала боли в ногах, подумала, что на почве стресса, нагрузок, когда она ухаживала за больной свекровью, или, возможно, от неудачного падения в гололед, но боль только усиливалась. Чтобы не так тяжело было перемещаться,  пришлось взять в помощь палочку и обратиться к врачам. Медики долго искали причину болей, которые постоянно усиливались, и в конечном итоге  диагностировали асептический некроз тазобедренных суставов. Женщине дали вторую группу инвалидности. Болезнь прогрессирует и теперь. Елена способна еле переносить свое тело  по квартире на ходунках, заснуть ночью помогают только обезболивающие. Единственная надежда – это замена обоих суставов. Операцию готовы провести в Черновицком Центре травматологии и ортопедии (шведско-украинской клинике «Angelholm»).  Ее стоимость на двух суставах 13 000 – 14 000 долларов США. Рассчитывать женщине не кого, ее дочь — ученица 9 класса  школы №5, мать, которая собиралась ехать на заработки, чтобы поднять свою дочь, в августе сбила машина по улице Горького, в результате чего она получила серьезную травму ноги и фактически все это время за ней ухаживала Елена. Поэтому единственная надежда – это помощь неравнодушных людей, которые знают, что добро всегда вернется сторицей к тем, кто дарит его другим.

Номер карточки Приватбанка: 5168 7573 2764 0274

Справки по телефону: Тамара Владимировна, мама (099) 545-76-72

((067) 182-14-94, дочь-Настя, (066) 222-65-32-Елена Александровна

 

 

 

Коментувати