102

У Шостці поліцейські оперативно затримали грабіжника – гастролера

Неодноразово судимий 30-річний зловмисник приїхав до Шостки з Ромнів. На вулиці зустрів жінку та заволодів її мобільним телефоном, під приводом важливого дзвінка рідним. Розшукали правоохоронці його вже на вокзалі, коли він збирався тікати до іншого міста.

Про пограбування в поліцію повідомила сама 50-річна потерпіла. Жінка розповіла, що на вулиці до неї підійшов невідомий чоловік та попросив скористатися її гаджетом для важливого дзвінка батьку. Виявивши чуйність, вона набрала вказаний номер та передала телефон до рук незнайомця, а той втік разом з мобільним. За словами заявниці, вартість телефону складає 12000 гривень.
«Опираючись на опис зовнішності зловмисника, який надала потерпіла, наші співробітники разом з представниками роти поліції особливого призначення знайшли підозрюваного на залізничному вокзалі в селищі Вороніж Шосткинського району, звідки він збирався вже їхати до іншого міста, – розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Чоловіка затримали та доставили до відділу поліції. Йому 30 років, мешканець міста Ромни, що на Сумщині. Він має кілька судимостей за антологічні злочини».
Мобільний телефон потерпілої зловмисник встиг продати невідомому, а гроші витратити на власні потреби.
Наразі підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно нього відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати