Без категорії, Новини

На підтримку військово полонених моряків молодь влаштувала сплав на байдарках

14 серпня  в місті Конотоп відбулася акція на підтримку військово полонених моряків та їх родин : молодь Конотопщини здійснила трьох добовий сплав на байдарках по річці Сейм під прапором Військово морських сил та прапором 58 окремої мотопіхотної бригади ім.Івана Виговського.

На фініші учасників акції зустрічали : командування Конотопської бригади, представники Шосткинського Об’єднаного військового комісаріату, батьки військовополоненого моряка, уродженця Сумщини (с. Глазове, Шосткинського району), старшого лейтенанта ВМС Небилиці Богдана.
На підсумковому мітингу командиром 58 ОМБР Михайлом Драпатим  було сказано про значущість даних заходів, як у підтримці наших військовополонених моряків та їх родин, так і у наближенні нашої перемоги, батько капітана «Нікополя» Павло Небилиця розповів, що під час анексії Криму, коли студенти Севастопольської академії співали Гімн України, було четверо вихідців з Сумської області, що свідчить про патріотичне виховання нашої молоді.


«Хлопці, в наші побажання ми вклали частинку свого серця. Вас обов’язково зустріне рідна земля, та вітатимуть вдячні за Вашу мужність щирі українці. Душею ми з Вами», – промовила організатор байдаркового сплаву — Оксана.
Прапори 58 ОМБР та ВМС (з побажаннями від молоді та військових бригади) були передані батькам полоненого моряка. Батьки Небилиці Богдана висловлюють найщиріші слова вдячності командуванню Конотопської бригади, керівництву Шосткинського військкомісаріату, організаторам акції за підтримку в такі тяжки часи.
ЗАБУТТЯ ГІРШЕ ЗРАДИ

Павло Небилиця

Коментувати