102, Новини, Офіційно

На хабарі в 50 тис. грн. затримано одного з керівників Державної екологічної інспекції у Сумській області

Прокуратурою Сумської області в рамках кримінального провадження задокументовано факт вимагання та отримання неправомірної вигоди одним із керівників Державної екологічної інспекції у Сумській області (ч. 3 ст. 368 КК України).
За даними слідства, вказаний посадовець під час проведення перевірки дотримання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища вимагав від службових осіб одного з найбільших сумських товариств з обмеженою відповідальністю з іноземними інвестиціями неправомірну вигоду за невідображення в акті перевірки виявлених порушень та непроведення подальших перевірочних заходів.
У вівторок, 4 серпня 2020 року, посадовця затримано в м. Суми під час одержання від службової особи товариства 50 тис грн неправомірної вигоди. На даний час він перебуває в Ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади.
Протиправну діяльність посадовця викрито спільно зі слідчим управлінням Нацполіції за матеріалами Управління Служби безпеки України в Сумській області.

Коментувати