102

Мешканець Шосткинщини втратив гроші, намагаючись купити квадроцикл через Інтернет

Виявивши безпечність у покупці товару через Інтернет, житель Шосткинського району перерахував за вподобаний квадрацикл 4000 гривень в якості передоплати. Як наслідок, залишився без і грошей і без транспорту.

З заявою про шахрайство в поліцію звернувся 43-річний мешканець одного з сіл Шосткинського району. Чоловік розповів, що знайшов на відомому сайті оголошень пропозицію про продаж квадрациклу, вартістю 14500 гривень. Він зателефонував за вказаним там номером телефону і домовився з жінкою – продавцем про покупку. Згідно запропонованих умов він мав надіслати 4000 гривень передоплати на вказаний номер банківської картки в якості «під страховки» на випадок, якщо відмовиться забирати товар у перевізника.
Заявник гроші надіслав, а ось «продавець» перестала виходити на зв’язок. Поліція за даним фактом відкрила кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство» і вживає заходів щодо встановлення особи жінки.
Правоохоронці вкотре попереджають громадян про можливі ризики під час купівлі вподобаного товару через Інтернет і радять розраховуватись за нього під час отримання посилки, попередньо перевіривши її вміст.

Відділ комунікації поліції Сумської області

  1. Анонім

    никто никого искать не будет.

Коментувати