Без категорії, Спорт

Хто виборов перемогу у турнірі з міні футболу “Кубок закриття сезону”?

29 вересня проведено турнір із міні-футболу «Кубок закриття сезону». Це спортивне свято відбулося  на  майданчику Воронізької ЗОШ ім. П.О. Куліша.

У турнірі грали чотири колективи: збірна 13 батальону селища Вороніж, юнаки з с. Клишки, ФК «Вороніж» та молодіжна збірна воронізьких футболістів. Ігри проходили за коловою схемою. У результаті запеклої, імпульсивної боротьби перемогу здобула команда клишківських спортсменів (капітан Стегній Сергій), друге місце «Молодь» смт. Вороніж, бронза у ФК «Вороніж», четверті – 13 батальон. Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, м’ячами та грошовими винагородами, повідомляє сайт Шосткинської РДА.

Як висловився кращий гравець турніру Сетров Владислав (команда 13 батальону): «Для нас змагання з міні-футболу — це свято здоров’я та здорового способу життя. Ми прагнемо досягати високих спортивних показників, виявляючи свої фізичні вміння та здібності. До того ж під час турніру учасники можуть краще пізнати один одного та вивчити манеру гри своїх опонентів».

 

Коментувати