Без категорії, Благодійність

Давайте разом врятуємо дитині життя!

Шановні жителі Шосткінщіни! Звертаємося до вас з проханням надати фінансову допомогу Корнієнко Юрію Миколайовичу. Його сину школяру Артуру терміново потрібна допомога.

У нього “вроджена кардіоміопатія, адреналінчутлива шлуночкова тахікардія, повторні епізоди раптової серцевої смерті з успішною реанімацією.” Вже 9 років, як його серце б’ється завдяки імплантованому кардіовертер-дефібрилятору.
Проте, Артур росте, і його серце також. Звичайний фізіологічний процес призвів до того, що з конструкції витягся електрод і те, що рятувало Артуру життя – наразі вросло в стінку шлуночка серця. Через це, йому терміново необхідне хірургічне втручання, під час якого мають замінити кардіовертер-дефібрилятор. Операція складна, і звичайно ж не безкоштовна. Артуром опікується батько юрий корниенко і грошей на повне лікування/операцію/новий кардіовертер-дефібрилятор катастрофічно не вистачає. Ціна порятунку хлопця більше ніж 50 000 гривень.
Дуже просимо Вас допомогти Артуру грошовими коштами і репостом! Важлива навіть найменша сума. Вже в понеділок 16.03. його мають оперувати.
Артур мріє про повноцінне життя! Не залишайтесь байдужими! Нехай Ваша добра справа, неодмінно, повернеться до вас!

Картка ПриватБанку  для сбору коштів: 4149629380716993.

Отримувач: Корнієнко Юрій.

Телефон 0985385071.

Жіночий клуб “Відрада”

Коментувати