Новини

Чому збирають позачергову сесію Сумської облради?

За даними прес-служби Сумської облради, позачергова сесія відбудеться 5 листопада. Офіційно на неї виносять два питання: внесення змін до бюджету на 2019 рік та до програми соціально-економічного розвитку. Про це повідомила речниця облради Лілія Наумова.

Однак ходять чутки, пише інтернет видання Sumy.today, що сесію збирають аби проголосувати звернення до президента про непризначення на посаду голови Сумської ОДА Інни Пащенко. Нагадаємо, що її кандидатуру 28 жовтня погодив Кабмін на посаду очільниці Сумської облдержадміністрації.

Однак, за словами Лілії Наумової, такого проєкту рішення немає.

Вірогідно, що це буде пропозиція одного з депутатів, озвучена з голосу.

Категорично проти призначення Інни Пащенко головою ОДА нардеп Ігор Молоток. Про це свідчать пости у Фейсбуці колишнього помічника нардепа Вадима Лисого,  журналісток телеканалу “СТС”, який пов’язують із  Ігорем Молотком.

Нагадаємо: цьогоріч Інна Пащенко балотувалася по мажоритарному округу 160 у нардепи. Переміг по округу Ігор Молоток.

Про перемогу Ігоря Молотка на цих виборах пані Пащенко, мешканка м. Конотоп в інтервю виданню “Конотоп City” сказала так: “Чинний нардеп-мажоритарник Ігор Молоток максимально використовував адмінресурс, приписував собі всі досягнення влади на місцях та навіть щорічні заходи, які зазвичай проводилися й без нього. Йому активно допомагала місцева влада в особі виконуючої обов’язки міського голови Тетяни Сизон, очільника медичної галузі Василя Згонника та керівника освітянської галузі Ольги Беспалої. Остання фактично очолила його виборчий штаб”.

Коментувати