102, Новини

Боротися з самогоноварінням шосткинським дільничним допомагають небайдужі громадяни (фото)

Приводом для перевірки адреси, де продають самогон, стало звернення небайдужої жительки Шостки. Жінка написала відповідне повідомлення правоохоронцям через соціальну мережу. І, як результат – дільничні вилучили та знищили понад п’ять літрів саморобної горілки, а власницю квартири притягли до адміністративної відповідальності.

На адресу Шосткинського відділу поліції у соціальній мережі надійшов лист – звернення від жительки Шостки. Жінка прохала допомогу у притягненні до відповідальності мешканців квартири, які займаються продажем самогону. ЇЇ повідомлення було зареєстровано у встановленому законом порядку і дільничні офіцери поліції одразу розпочали перевірку.
«Сигнал небайдужої громадянки про протиправні дії мешканців вказаної квартири підтвердився, – говорить Сергій Коверсун, виконуючий обов’язки заступника начальника Шосткинського відділу поліції. – Під час огляду житла 54-річної жінки, наші дільничні знайшли та знищили понад п’ять літрів саморобної горілку. На саму власницю був складений адміністративний протокол за ознаками ст. 176 КУпАП «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення». Жінку також перевіряють на причетність до продажу саморобного алкоголю, адже остання запевняє полісменів, що зберігала його виключно для своїх потреб».
Наразі правопорушницю правоохоронці вже притягли до адміністративної відповідальності. На неї був накладений максимальний, що дозволений законодавством, штраф у розмірі 170 гривень, який вона вже сплатила.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати