102

Більше 8 тисяч гривень вкрала шосткинка у своєї старенької знайомої.

 Поліцейські викрили її, і більшу частину грошей пенсіонерці було повернуто. Іншу частину коштів, за словами зловмисниці, вона витратила на ліки для своєї дитини.

До дільничного офіцера поліції звернулась 71-річна жителька Шостки. Жінка розповіла, що з її квартири було викрадено 8 200 гривень. У скоєному вона запідозрила свою 28-річну знайому, яка часто бувала у неї в гостях та знала, де пенсіонерка зберігає заощадження.
Поліцейські провели перевірку і з’ясували подробиці інциденту.
Знайома, на яку вказала заявниця, кілька місяців тому винаймала у пенсіонерки квартиру. Жінки потоваришували і навіть допомагали одна одній у життєвих негараздах. Того дня молода мати запросила до себе літню подругу і попросила на кілька годин приглянути за дитиною. Своє прохання пояснила терміновою необхідністю сходити до банку. Пенсіонерка погодилась та залишилась з немовлям. А дівчина тим часом тихцем взяла з її сумки ключі від квартири, пішла до неї додому та забрала зі схованки всі гроші. Повернувшись, непомітно поклала ключі на місце.
Крадіжку грошей заявниця помітила одразу, як тільки повернулась додому: речі у шафі, де вона зберігала свої заощадження, були розкидані.
Сама молода жінка зізналась поліцейським у скоєному та повернула власниці 5 000 гривень. Інші, за її словами, вона витратила на ліки для дитини.
У поліції відносно зловмисниці відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки. Санкція ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України передбачає до шести років позбавлення волі. Проте, остаточне покарання їй визначить суд.

Шосткинський відділ поліції

Коментувати