Влада, ДСНС, Суспільство

Шосткинські рятувальники, для запобігання нещасних випадків, проводять профілактичні рейди на водоймах

У Шостці продовжуються роботи з накопичення матеріальних ресурсів для обороноздатності громади. Про це повідомила начальниця управління з питань надзвичайних ситуацій Ольга Ткаченко.

Сьогодні-завтра ми отримаємо ще додатковий вантаж, також ведеться робота по накопиченню матеріального резерву – руберойду, шиферу та іншого.

Працівники Державної служби надзвичайний ситуацій, разом зі спеціалістами УНС проводять профілактичну роботу щодо недопущення нещасних випадків на воді.

Літній період пов’язаний з ризиками загибелі людей на водних об’єктах. В Україні досить сумна статистика. У нас поки що Бог милував, але у прилеглих територіях люди гинуть на воді.

Тому ми проводимо роз’яснювальну роботу у формі рейдів по водних об’єктах.,- зауважила Ольга Ткаченко.

Міський голова Микола Нога дав доручення Шосткинській рятувально-водолазній службі забезпечити чергування дорослих у стихійних місцях купання.

Жарища величезна, соблазн величезний, стихійні місця для купання не організовані та не приведені у відповідність, щоб купатись там, де хоча би дно було обстежене. Тому треба забезпечити, щоб хтось дорослий чергував!, – наголосив керманич міста.

Коментувати