Новини

Гімназія влаштувала свято, вшанувавши кращих учнів та їх вчителів

На цьому тижні  відбулося щорічне гімназійне дійство «ВІВАТ, ГІМНАЗІЄ!» – свято Інтелекту, Гордості й Таланту. Радісною новиною поділилась на своїй сторінці у Фейсбук директор гімназії Юля Мороз: “Наша Альма-матер, виблискує особливими барвами на освітянській ниві знань. Ми – це єдина, працьовита, віддана і випробувана в штормах славна команда, яка завжди підтримує вогонь незгасимих сучасних інноваційних ідей. Ми традиційно вшановуємо її Величність Обдарованість, гімназистів, які гідно представили #Шосткинську_гімназію на міських предметних олімпіадах, конкурсі МАН, мовних й творчих змаганнях; педагогів, що неспокоєм душі, горінням серця запалили бажання до знань в своїх учнях; батьків, що сприяли заохоченню до самостійної навчальної діяльності, розвитку ерудиції та здібностей наших дітей!”

Цей навчальний рік приніс учбовому закладу 79 перемог на міському етапі всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, 19 призових місць на міському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт, 9 призових місць на міських етапах Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, 2 перемоги на міському етапі обласного літературного конкурсу “Проба пера”!!!

Разом із дипломами та подяками управління освіти Шосткинської міської ради учні та вчителі отримали солодкі подарунки від батьківської громади гімназії. Музичні подарунки були підготовлені гімназистами!!

 

Коментувати