Змагання, Спорт, Суспільство

Юні хокеїсти з Шостки виступили на Чемпіонаті України

На Закарпатті, у місті Перечин, пройшов Чемпіонат України з хокею на траві серед наймолодших хокеїстів – змагались гравці 2014-2015 років народження.

Як повідомляється у Фейсбук-спільноті «Хокей на траві – Шостка», змагання зібрали дванадцять команд з Вінницької, Житомирської, Сумської, Чернівецької, Закарпатської областей. Їх розподілили на чотири підгрупи. Переможці груп грали за 1-4 місця, ті, хто зайняв друге місце в групі сперечались за 5-8 місця, а хто був в групі третім, грав за 9-12.

Команда «Барса» в більшості була складена з гравців більш молодшого віку. В групі «Д» шосткинці з однаковим рахунком програли вінницький «Олімпії» 0:7, та збірній Сумської області 0:7.

Зайнявши третє місце в свої групі, наша команда грала за 9-12 місця. Спочатку «Барса» виграла у двох вінницьких команд. Клуб «Олімпія-Горун-2» «Барса» здолала з рахунком 4:1. У складі шосткинців голи забивали Тимофій Махотков (2), Тимофій Борисенко та Олег Турочка. Команду «Олімпія-Горун-1» перемогли 3:1. Відзначились Тимофій Борисенко (2) та Олег Турочка. В останній грі «Барса» здолали ДЮСШ Перечин-2 3:0. Голи забивали Єгор КанавецьРостислав Шакотько та Олег Турочка.

За підсумками Чемпіонату України шосткинська «Барса», яку тренують Ігор Яковенко і В’ячеслав Махотков, зайняла 9 місце. А чемпіонами стала команда ОДЮСШ ХК «Фенікс-1» (Житомирська обл.).

Коментувати