Благоустрій, Влада

Шосткинський міський голова доручив депутатам міськради та своїм заступникам до 20 серпня відзвітувати у ЗМІ про виконані роботи

На пленарному засіданні депутат Шосткинської міської ради Віталій Ляшок запропонував забронювати певні земельні ділянки для військовослужбовців, що повернуться з війни.

Аби не вийшло так, що потім коли прийдуть хлопці, нема чого буде роздавати.

Розгляд питання про надання дозволів на укладання договорів встановлення особистих строкових сервітутів щодо земельних ділянок Шосткинської громади перенесли на наступне сесійне засідання.

Також було прийнято рішення про надання дозволу на видобування піску. Начальник управляння ЖКГ Геннадій Мелашенко проінформував про розширення переліку підприємств, які потребують цей будівельний матеріал.

Окрім захисту об’єктів критичної інфраструктури, добавляємо на потребу посипання піском доріг та тротуарів для підприємств “Шостка-Зеленбуд”, КП “Енергія”, “Шляховик-Шостка” та інші, – зазначив очільник ЖКГ.

Міський голова Микола Нога наказав усім депутатам міської ради та своїм заступникам відзвітувати у засобах масової інформації про свою роботу до 20 серпня.

Коментувати