Війна РФ проти України, Влада, Суспільство

Частина будинків у Шостці досі залишається без вікон та дверей: Микола Нога розповів про поточну ситуацію у громаді після обстрілу (+ відео)

В ніч на 19 жовтня Шосткинська громада зазнала авіаційного удару. Внаслідок обстрілу постраждало 14 жителів Шосткинщини, серед яких 12-річна дитина та один загиблий. Про це сьогодні під час проведення апаратної наради розповів міський голова Микола Нога.

Всі вихідні працювали аварійно-рятувальні служби і не тільки нашої громади, а й сусідніх громад. Я вдячний голові Сумської адміністрації, працівникам ДСНС області, нашого міста, іншших міст, які приїхали допомогати нам, – зазначив Микола Петрович.

Продовжуються роботи по ліквідації завалів. За словами очільника міста були уражені та зруйновані цілий ряд об’єкктів цивільної інфраструктури, в тому числі дві школи, садок, багато житлових будинків. Частина будинків і досі залишається без вікон та дверей.

Микола Нога дав доручення начальнику управління ЖКГ Геннадію Мелашенко більш мобільно працювати по усуненню наслідків обстрілу у пошкоджених під’їздах багатоповерхівок.

Ми повинні допомогати і берегти наші збройні сили України! Окрім них, нас захистити нікому! ЗСУ збили декілька шахедів, так би руйнування були ще значно більше.

Будемо думати за покращення оборони нашої громади, по стійкості комунальних служб, бо вже декілька діб вода на місто подається за допомогою генераторів, – наголосив міський голова.

На цьому тижні буде вирішено питання по теплозабезпеченню громади. Першими планують запуститити твердопаливні котельні, яких у місті більшість.

Коментувати