Влада, Медицина

У якому стані знаходиться дитина, що постраждала внаслідок обстрілу Дружби та як почуває себе жінка, яку ревнивий чоловік викинув з балкону п’ятиповерхівки – розповіли на апаратній нараді шосткинської міськради

Як ми вже повідомляли раніше, вихідними, унаслідок атаки окупантів по Дружбі, уламками було поранено восьмирічного хлопчика. А у Шостці, через ревнощі, між парою закоханих виникла бійка. Чоловік, не впоравшись з власними емоціями, викинув жінку з балкону п’ятиповерхового будинку. Внаслідок падіння потерпіла отримала чисельні тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

Під час засідання апаратної наради головний лікар Шосткинської центральної лікарні Олег Штогрин повідомив в якому стані знаходиться жінка та як почуває себе дитина, що постраждала від атаки росіян:

Стан жінки, яка постраждала внаслідок падіння з п’ятого поверху, важкий. Прооперована знаходиться у реанімаційному відділенні.

Постраждала дитина знаходиться у хірургічному відділенні, стан задовільний, загрози життю немає.

Міський голова Микола Нога доручив очільнику лікарні прискорити процес запуску котельної:

Котельню забрати і в цьому році поставити! Якщо ні, то давайте сідати удвох у ту машину, їхати у Суми, грузити!

Коли ж ми її будемо ставити? До опалювального сезону залишився місяць!, – наголосив Микола Петрович.

Минулого тижня на 12% виріс показник захворюванності на ГРВІ, проінформував в.о. директора Центру ПМСД Олександр Мазур:

До закладу звернулось 118 захворілих з ознаками ГРВІ. Серед них -10 пацієнтів, двоє з яких діти, зі встановленим діагнозом коронавірусна інфекція. Всї знаходяться на амбулаторному лікуванні, стан – легкий або середній.

Дитяча лікарня минулого тижня отримала благодійну допомогу від фонду “Назустріч людям Сумщини” для соціально вразливих сімей у вигляді дитячого харчування.

Також у закладі розпочався монтаж обладнання для функціонування нової котельної, – повідомив керівник дитячої лікарні Віктор Садовничий.

Коментувати