Благоустрій, Влада, Освіта

У Шостці планують відремонтувати Національну пам’ятку та придбати шкільний автобус для одного з навчальних закладів міста

Вчора, 19 липня, відбулося чергове пленарне засідання VII сесії міської ради, на якому були внесені зміни та доповнення до програми соціально-економічного та культурного розвитку Шосткинської міської територіальної громади на 2022-2024 роки. Зокрема, виділена субвенція з місцевого бюджету обласному бюджету на придбання шкільного автобуса для одного з навчальних закладів.

А також, субвенція з місцевого бюджету державному бюджету, а саме на придбання та підключення резервного джерела живлення для шосткинської ДПІ, – додала начальниця управління економіки Дар’я Гребенюк.

Депутат Микола Ліфиренко підняв питання щодо облаштування асфальтного покриття та майданчику біля відділення “Нової пошти” №1.
Міський голова Микола Нога нагадав, що у минулому році за кошти місцевого бюджету була зроблена частина під’їзної дороги, іншу частину повинна зробити “Нова пошта”:

Ми свою частину у минулому році відремонтували, навіть тротуар продовжили. А вони повинні були за свої кошти відремонтувати те, що залишилось.
Будемо з ними співпрацювати для того, щоб решту частину теж було заасфальтовано.

Депутатка Шосткинської місьради  Світлана Суптельна запропонувала відремонтувати стелу і барельєф Шевченка на вулиці Знаменській, біля молодшої гімназії:

Всі ми розуємо, що найголовніше сьогодні – допомогоа нашим військовим, заради Перемоги. Але все ж таки, шодо питання Національної гідності: пошкоджена часом стела та барельєф Шевченка, біля тринадцятої школи, потребують відновлення.

Очільник міста підтримав пропозицію Світлани Суптельної та доручив депутатам виділити 150 тис гривень з місцевого бюджету на відновлення Національної пам’ятки міста.

Коментувати