Безпека, Новини, Суспільство

У Шостці на мосту Галенківського озера впала частина опори

12 червня відбувся черговий етап по облаштуванню та прибиранню офіційної зони відпочинку на озері Галенківське, – повідомила в.о.директора в КУ “Шосткинська міська рятувально-водолазна служба” Ірина Міщенко на своїй сторінці у Фейсбук.

Були виставлені буї, дитяча купальня та інформаційний щит з пам’ятками щодо безпечного відпочинку на воді та вказівки про надання першої домедичної допомоги.

Керівниця служби провела рейд по береговій лінії Галенківського озера та зауважила, що дітлахи не дотримуються правил безпечного відпочинку на водоймищі на офіційно визначеній ділянці для купання.

Підлітків приваблюють стихійні місця відпочинку, як от газова труба, яка тягнеться над озером, з якої вони пирнають у водойму. Чергова зміна зробила попередження незаконослухняним відвідувачам і розповсюдила пам’ятки про поведінку на воді в місцях активного відпочинку.

Також Ірина Міщенко повідомила, що автомобільний міст на Галенківському озері вже декілька тижнів стоїть без секцій-огороджень та звернулась до відповідних органів, які займаються безпекою мостів у Шостці.

Ці недоліки-це ризикований транспортний рух, безпека для пішоходів, захаращення водоймища залізобетонними конструкціями тощо, – зауважила керівниця рятувально-водолазної служби.

Завершилось чергування профілактичною бесідою з підростаючим поколінням та врученням пам’яток про правила безпеки на воді в літній період.

Коментувати