Влада, Новини, Фінанси

У Шостці затвердили зміни до місцевого бюджету та обговорили підготовку житлово-комунальних служб міста до роботи в осінньо-зимовий період

Під час засідання виконавчого комітету міської ради були затверджені зміни до бюджету Шосткинської теріторіальної громади на 2024 рік.

За інформацією начальниці фінансового управління Ольги Голушко, згідно з проєктом рішення передбачається направити значний фінансовий ресурс на заходи з територіальної оборони, додатково виділити кошти управлінню освіти на виплату заробітної плати освітянам та на співфінансування субвенціїї на придбання шкільного автобуса.
Крім того, по ЦРЛ передбачається виділи кошти на співфінансування субвенції на облаштування безпечних умов у закладах охорони здоров’я.

Також обговорювалася підготовка житлово-комунальних служб міста до роботи в осінньо-зимовий період. Як зауважив шосткинський міський голова Микола Нога, наразі ведеться робота по збільшенню кількості опалювальних площ біопаливним матеріалом.

За дорученням голови облдержадміністраї, а також президента України, проводиться робота по встановленню мікрогенерації на теріторії Шосткинської громади.

Ворог розбомбив більше половини генеруючих потужностей України і тому планується установка невеликих генеруючих потужностей, щоб компенсувати великі втрати.

За словами очільника громади у закладах медицини Шостки будуть встановлені котельні, які працюватимуть на біопаливі.

Коментувати