Влада, Медицина, Суспільство

У Шостці діти, хворі на цукровий діабет, можуть безкоштовно отримати засоби для моніторингу цукру крові через дитячу лікарню

Волонтери передали дитячій лікарні засоби добового моніторингу рівня глюкози в крові. Це забезпечить більш якісний самоконтроль у дітей хворих на цукровий діабет. За словами директора шосткинської дитячої лікарні Віктора Садовничого кількість дітей з таким діагнозом значно збільшилась, особливо на цукровий діабет І типу. Медики це пов’язують зі стресом.

За дорученням міського голови Миколи Ноги була проведена зустріч з підрядником щодо ремонту котельні, тож роботи по встановленню та монтажу обладнання почнуться вже на цьому тижні, – проінформував очільник дитячої лікарні.

Завершуються роботи по встановленню потужного генератора, на одній з локацій Шосткинської ЦРЛ залишилось підключити водопідстанції, повідомив головний лікар Олег Штогрін під час апаратної наради.

З’явились нові перспективи по модульній котельні. Остаточно це питання вирішиться на цьому тижні.

Продовжує роботу мобільна бригада з надання медичної допомоги по виїзду у віддалені села нашої громади. На поточному тижні медики відвідають Тиманівку, Чапліївку, Лушники та Каліївку. Про це повідомив в. о. директора Центру первинної медико-санітарної допомоги Олександр Мазур під час засідання апаратної наради.

Також триває завезення палива. До центру ПМСД завезено 221,4 куб. м дров, що складає 43 % від загальної потреби.

На цьому тижні ми отримали благодійну допомогу від гуманітарного хабу Житомиру у вигляді медичних засобів, вони будуть розподілені по амбулаторіям і надані людям. – проінформував Олександр Мазур.

Коментувати