Гастрономія, Здоров'я, Новини, Суспільство

У Шостці відкрилася сушерія, яка стала причиною масового отруєння людей

Наприкінці минулого тижня розпочав свою роботу заклад громадського харчування «Osama Sushi Shostka», який був закритий після випадку масового отруєння унаслідок вживання суші, які виготовляли на цьому підприємстві. Про це повідомила під час апаратної наради при міському голові начальниця відділу районного Шосткинського управління ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області, Оксана Іщенко.

Зі слів пані Оксани, завтра спеціалісти Держпродспоживслужби завітають до сушерії, аби перевірити виконання всіх приписів про виявлені порушення санітарно-гігієнічних та санітарно-протиепідемічних правил у закладі громадського харчування.

Зробити це можна тільки при повноцінній роботі підприємства. Вони нас завірили, що все виконали.

Керівниця відділу районного Шосткинського управління ГУ Держпродспоживслужби звернулася до жителів громади відповідально ставитися до свого здоров’я, не купувати харчові продукти “з рук”, “землі”, у невстановлених місцях для торгівлі.

Як повідомила Оксана Іщенко, фахівці Держпродспоживслужби на цьому тижні почнуть перевірку агропромислового ринку щодо дотримання температурних режимів зберігання та якості харчових продуктів.

Коментувати