Дозвілля, Культура, Проєкти, Суспільство

У Шостці відкрився простір дружній до дітей “Child Friendly Space”

Проєкт був втілений за сприяння громадської організації “Охтирський молодіжний центр”, Українського гуманітарного фонду та благодійного фонду “Стріт Чайлд Юкрейн”. Він знаходиться у ЦЕВ “Юність” і запрошує дітей та їхніх батьків долучитися до цікавих та розвиваючих заходів.

Проєкт спрямований для того, щоб об’єднати дітей у неформальній обстановці разом з батьками та іншими дітьми. Простір створений для дітей та молоді віком від тьох до сімнадцяти років, а також він є інклюзивним, тобто залучитись до нього можуть діти з інвалідністю або з іншими особливими потребами.

На учасників проєкту чекає насичена програма: цікаві майстер класи, підготовчі заняття до школи, ігри, арт-терапії, розмовні клуби з англійської мови, психологічні заняття та інші цікаві події.

Здебільшого наші заходи будуть націлені на підтримку дітей, підвищення їх психо-емоційного комфорту. І ще в нас будуть занятя націлені на позитивне батьківство, тобто батьки також можуть приходити, підвищувати свої навики, задавати питання, які їх цікавлять, – розповідає психологиня проєкту Аліса.

Ми будемо раді бачити вас у нашому просторі дружньому до дітей! Тут кожен знайде щось цікаве та корисне для себе, – говорить адміністраторка проекту “Child Friendly Space”. Марія Солодуха.

Проект “Child Friendly Space” триватиме 10 місяців. Участь безкоштовна!

Графік роботи:

  • Понеділок – субота: з 10:00 до 16:00

Щоб взяти участь у майстер-класах, слід:

– Слідкувати за сторінками проекту в соціальних мережах.

– Дочекатися публікації анонсу майстер-класу.

– Заповнити форму реєстрації.

– Отримати підтвердження реєстрації.

    Коментувати