Безпека, Влада, Освіта

У Шосткинській громаді почали будувати протирадіаційні укриття: понад 3,5 тисячі дітей охоплені дистанційним навчанням

Заклади освіти Шосткинської громади продовжують працювати у змішаному та дистанційному режимі. Про це під час апаратної наради проінформувала начальниця управління освіти Наталія Сергейко.

За змішаною формою працюють 11 закладів загальної середньої освіти, 3 тис. 21 учень. Дистанційно навчаються 13 закладів загально-середньої освіти і це 3 тис. 636 учнів.

З метою підготовки до зими власними силами управління освіти був проведений ремонт водогону школи 11, а також триває ремонт елеваторного вузла системи теплопостачання ЕкоЦентру Сергія Корнієнка.

Завезено 80% дров від загальної потреби, це 1 тис. 812 кубометрів. Минулого тижня п’ятьма закладами загально-середньої та позашкільної освіти проведено розпиловку та рубку 223 метрів кубічних дров.

Шосткинська громада продовжує працювати над наслідками ворожої атаки по одному з навчальних закладів міста, яка сталася цими вихідними. Як зауважила Наталія Сергейко, роботи будуть проведені до 1 листопада.

В свою чергу міський голова Микола Нога зазначив, що наразі у Шостці одночасно будуються два великих укриття за державний кошт при співфінансуванні з місцевого бюджету.

Робота на будівництві протирадіаційних укриттів на теріторії двох закладів загальної середньої освіти нашої громади проводиться згідно календарного плану. Щоденно надаються фотоматеріали, проводиться звіт перед Департаментом освіти і науки, люди працюють для того, щоб максимально зробити зовнішні роботи до похолодання і до початку дощів, – повідомила Наталія Сергейко.

Коментувати