Акція, Освіта, Суспільство

Учні Шосткинської тринадцятої школи приєднались до обласної акції “Підтримуємо Героїв ” (+фото)

Здобувачі освіти Шосткинської спеціалізованої школи № 13 продовжують доєднуватись до проведення обласної акції “Підтримуємо Героїв “.

За вікном липень, учні на канікулах, але діти все одно вирішили прийняти участь у обласній акції та створили малюнки на тему: “Якою я бачу нашу перемогу”.

Кожна мить буде чудовою тоді, коли закінчиться війна, коли військові повернуться до своїх родин! – Пишуть у Фейсбук-спільноті Школа Тринадцять Освіта.

Єва Бабак, учениця 3-А класу ось так уявляє майбутнє після закінчення війни.

Данііл Маслов, учень 3-В класу в своєму малюнку до шостої локації продемонстрував величну Україну, де своя земля та мирне небо під оберегом янгола-охоронця.

Вікторія Чічак, учениця 3-Б класу в своєму малюнку на тему “Якою я бачу нашу перемогу”- дівчина відтворила яскраву, неподільну та незалежну Україну.

Мілана Буянова, учениця 4-А класу, показує два світи: світ війни та світ невичерпного добра, любові, підтримки та нескореності наших воїнів.

Єлізавета Гулевата, учениця 4-А класу, впевнена – війна скоро закінчиться і наша Україна буде вільною, неподільною, незалежною та незламною країною.

Варвара Кулик, учениця 4-А класу, підготувала малюнок про сім’ю лелек. Дівчинка вважає, що лелека – символ любові до матері та батька, символ благополуччя , любові до рідної землі та Батьківщини.

Здобувачі освіти 4-А класу Дмитро Безлюдний та Марія Жарикова у своїх малюнкам дякують військовим за те, що вони захищають нас, наших рідних та близьких, нашу рідну Україну, її цілісність та недоторканість, її гідність.

Коментувати