Проєкти, Сільгоспгосподарство, Суспільство

Сім’я з Клишків отримала другий шанс на розвиток власної справи за програмою Підтримки домогосподарств від Українського Червоного Хреста (+ відео)

Родина Інни Гудименко мешкає у селі Клишки Шосткинської громади. Подружжя має город площею близько 50-ти соток. Завдяки участі у першому етапі Програми закупили додаткове обладнання до трактора і успішно реалізували заявлений план розвитку власної справи.

Працюємо на землі і з того маємо а що жити й чим іншим допомогти, – говорить Інна Гудименко, учасниця програми Підтримки домогосподарств від Українського Червоного Хреста

Тож, сім’я Гудименків серед тих, хто пройшов відбір на участь у другому етапі Програми. Для повноцінної роботи родині потрібне ще навісне обладнання, фреза та інше.

Нагадаємо, участь у програмі беруть мешканці Клишківського, Чапліївського та Воронізького старостинських округів, а також міста Шостка.
150 домогосподарств отримали фінансовий транш на розвиток власної справи. 50 найуспішніших проєктів отримали другий шанс на розвиток справи.

Коментувати