Влада, Новини, Суспільство

Підсумки апаратної наради Шосткинської райдержадміністрації

Сьогодні,10 червня, тимчасово виконуюча обов’язки голови Шосткинської районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Оксана ТАРАСЮК провела апаратну нараду за участю керівника апарату та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

На початку засідання о 9:00 хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх українців, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

На порядку денному – робочі питання життєдіяльності району, оперативна ситуація у територіальних громадах, стан мобілізаційної роботи та допомога Збройним Силам України.

Під час засідання заслухали керівників структурних підрозділів районної військової адміністрації, які доповіли про роботу очолюваного ним підрозділу, озвучили питання, які потребують вирішення та окреслили напрямки щодо першочергових планів на цей тиждень.
Розглянули питання щодо організації суспільно корисних робіт у Шосткинському районі.

Суспільно корисні роботи – це можливість отримати тимчасову роботу та мати стабільний заробіток для людей які втратили роботу, а для громад – відновлення їх життєдіяльності.
На період участі у суспільно корисних роботах укладається строковий трудовий договір, тобто це офіційна тимчасова зайнятість та страховий стаж для безробітних, – зазначила Оксана ТАРАСЮК.

Крім того, обговорили стан об’єктів питного водопостачання на території району.

Забезпечення населення безпечною водою в умовах воєнного стану є першочерговим питанням, що вимагає посиленої уваги та контролю, – акцентувала очільник району.

За підсумками наради керівникам структурних підрозділів надано відповідні доручення на поточний тиждень, щодо вирішення проблемних питань, які обговорювалися на нараді.

Не нехтуймо сповіщеннями про тривогу! Вдалого й продуктивного всім тижня!, – підсумувала очільник району.

Коментувати